Kit automatizare poarta batanta 2x4m - MOTORLINE

1.699,99 RON
Termen de livrare: 1-2 zile

Kit automatizare poarta batanta 2x4m - MOTORLINE

Recomandat pentru porti batante, uz rezidential, dimensiune 4m/foaie, greutate 350Kg/foaie.

Performanta si fiabilitate ridicata, motoare potrivite pentru stalpi grosi, datorita bratelor extensibile cu melc. 

Functii configurabile din panoul central: reglare forta inchidere/deschidere, blocare temporizata, inchidere temporizata, scaderea treptata a vitezei la capete de cursa, deschidere partiala a portii pentru acces pietonal, etc.
Permite deschiderea portilor batante atat in interior, cat si in exterior.

Cantitate

Descriere

Automatizare poarta batanta 2x3,5 M Motorline Lince 400 Pentru porti de maxim 350Kg/Foaie

 

Este o automatizare performanta pentru porti de dimensiuni mici. Se poate instala si pe stalpi grosi datorita bratelor extensibile cu melc. Pentru acest sistem de automatizare poarta primiti  2 ani garantie! Acest sistem de automatizare poarta batanta are posibilitatea de a fi deschis si spre interior si spre exterior. 

 

 

 

Noua generatie de motoare Motorline! 

 

Motorline Lince 400 se poate folosii pentru automatizarea unei porti batante. Acest motor este puternic si de incredere. Poate automatiza porti de 350KG/2,5 M/Foaie. Aceste caracteristici il recomanda pentru porti cu greutate mica care sunt acoperite cu policarbonat. Centrala de comanda ofera numeroase beneficii cum ar fii reglarea puterii, auto-inchidere, scaderea treptata a vitezei si alte functii.

 

 

 

 

Prima alegere a instalatorilor!

 

Automatizarea de poarta batanta Motorline Lince 400 este alegerea ideala atat pentru instalatori si pentru clienti. Este un sistem de automatizare integrat , care este potrivit pentru porti batanta rezidentiale care nu depasesc 3,5 metri/ canat si cu o greutate de pana la 350 kg/Canat.  

 

Aceasta automatizare de poarta ofera o calitate excelenta de constructie care impreuna cu usurinta de instalare ajuta sa fie alegerea Nr 1 a instalatorilor. 

 

Panoul de control electronic dispune de multe functii , dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede.

 

 

 

Kit complet de automatizare poarta batanta

 

Sistemul de automatizare poarta  Motorline Lince 400 este disponibil ca un kit complet care include toate accesoriile necesare pentru a fi montat direct pe poarta batanta a dumneavoastra fara probleme.

 

 

In pachet veti gasi: 

 

  •   2X motoare monofazate de noua generatie 230 V fiecare cu melc integrat lubrifiate permanent, cu carcasa de metal galvanizat, suruburi,             doua condensatoare si doua chei pentru actionarea manuala in cazul unei caderi de curent.
  •   1X  panou de control electronic cu receptor incorporat pentru deschidere de la distanta.
  •   2X telecomenzi
  •   2X Fotocelule de siguranta tip transmitator - receptor (sistem de detectare a obstacolelor).
  •   1X Manual de instalare si configurare 
  •   1X Lampa semnalizare